Avond Wandel 4-Daagse 2018-04-19T10:35:13+00:00

STEM OP JC OASE / AW4D VOOR DE RABOBANK CLUBKAS 2018.

Rabobank Het Groene Woud Zuid draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Het Groene Woud Zuid stelt voor 2018 € 100.000,- beschikbaar! Ook wij als Avond-Wandel-4-Daagse (AW4D), gesteund door JC OASE doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Voor meer informatie https://www.mijnbankenik.nl/hetgroenewoudzuid

Alleen leden mogen hun stem uitbrengen, dus https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/?c=context

STEM OP JC OASE / AW4D.

Alvast bedankt !

 

Avond Wandel 4-Daagse van Son en Breugel 2018

De 21e Avond Wandel 4-Daagse van Son en Breugel (editie 2018 ), het inmiddels grootschalige sportieve-dorps-school-familiefestijn, is op de 1e dinsdag van juni. Van dinsdag 5 juni tot en met vrijdag 8 juni gaan de circa duizend deelnemers, jong en oud, individueel of in een (grote) groep, op pad om sportief te genieten van de routes en de Brabantse gezelligheid.

Voor alle informatie klik hier.

Iedereen kan meedoen

De routes van de Avond Wandel 4-Daagse voeren door de mooiste plekjes van ons dorp. U kunt kiezen uit afstanden van 2½, 5 en 10 kilometer. De 10 kilometer voert wandelaars ook via het buitengebied, terwijl de wandelaars van de 2½ kilometer vooral door de kern van Son lopen.

Organisatie

Het groeiend enthousiasme van de wandelaars is een geweldige motivatie om elk jaar weer de mooiste routes uit te stippelen en een feestelijke week neer te zetten. Wilt u een steentje bijdragen in de organisatie of tijdens de AW4D helpen, dan kunt u via e-mail contact opnemen met de organisatie.

Verkeersmaatregelen

De organisatie heeft in samenwerking met de gemeente en de politie daar waar nodig passende verkeersmaatregelen genomen, zodat de routes ook voor de jongste lopertjes veilig zijn. Er is in de straat weinig parkeerruimte dus kom deze dagen op de fiets. Bij het terrein is een grote gratis fietsenstalling aanwezig.

Foto’s

Van elke dag worden de tijdens de AW4D gemaakte foto’s op deze website gezet. U kunt ze meestal de volgende dag al bekijken.Mocht u ook leuke foto’s hebben die op deze website geplaatst mogen worden, rechtstreeks of via een link naar uw album, stuur dan even een e-mail naar de organisatie.

Hoofdsponsors 2018