Toneelgroep Oase bestaat uit twee enthousiaste, jonge toneelgroepen met kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar. De toneelgroep bestaat alweer enkele jaren en de leiding was het gehele seizoen in handen van Suzanne Akkus. De groepen mochten afgelopen vrijdag 15 mei, in Oase, hun presentaties voordragen aan de ouders, familie en vrienden.

De eerste 2 presentaties waren van de jongste groep; “Talentenshow de magische lamp” en “Organen”. Alle kinderen hadden aan het begin van het seizoen de vraag beantwoord “Wat zou je wensen als je de magische lamp één wens mag vragen”, dezelfde vraag werd aan het publiek gesteld. Er kwamen verrassende antwoorden te voorschijn. In de 2de presentatie volgende een hilarisch gesprek met je organen en werd aan het publiek gevraagd: “Met welk orgaan zou jij willen praten”? Wederom verrassende antwoorden.

Na de pauze volgden de presentaties van de oudste groep; zij begonnen met  “De Rijke Man”, een zelfbedachte scène over een rijke man die zijn geld zo weggeeft aan een zwerver. Dit werd gevolgd door een improvisatie “Het Moordspel van de lama’s” waarbij het publiek actief betrokken werd. Tenslotte eindigden zij met “The Voice of Son en Breugel”, een heuse jury, een geweldige presentator, gemotiveerde deelnemers met goede acts en zeer swingende cameraman.

Suzanne en alle toneelspelers van Toneelgroep Oase, bedankt voor de geweldige presentaties!

Voor alle foto’s kijk op http://www.jc-oase.nl/foto-album-diversen/