As zaterdag , 29 juni is het zover! Het jaarlijkse basisschool zomerspektakel vindt weer plaats!
Dit gratis evenement is voor alle kinderen van de basisschool en wordt georganiseerd op het Oranjeveld in  het centrum van Son.

Omdat er warm weer voorspeld is heeft Oase hiervoor speciale maatregelen getroffen. Er voldoende gratis water aanwezig, we hebben een zonnebrand insmeer punt, schaduwplekken en diverse waterspellen.

We beginnen om 10.00 uur met verschillende spelletjes en luchtkussens voor de kinderen t/m groep 4. De kinderen krijgen een stempelkaart en kunnen vervolgens allemaal leuke spellen spelen. Ze kunnen zich laten schminken, houten instrumenten knutselen , blikgooien, cupcakes maken of lekker spelen op een van de luchtkussens. Naast de spellen ontvangen alle kinderen ook een glas ranja met wat lekkers.  Deze spelochtend duurt tot 13.00 uur.

Om 14.00 starten we met de zeskamp voor de kinderen uit groep 5 t/m 8. Zij gaan in groepjes van 4,5 of 6 kinderen de strijd met elkaar aan op bijvoorbeeld de stormbaan en nog vele andere spectaculaire spellen en luchtkussens. Voor de middag maakt ieder team een eigen joker, deze kunnen ze tijdens een van de spellen inzetten en ook de leukste joker levert een prijs op. Inschrijven voor dit zeskamp is helaas niet meer mogelijk.

Voor vragen of opmerkingen mail ons :zomerspektakel@jc-oase.nl of raadpleeg onze facebookpagina of check www.jc-oase.nl

Deelname aan het zomerspektakel is helemaal gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren Crazy Air,  Cooijmans Optiek en Plus Verhoeven.

We hopen iedereen 29 juni op het Oranjeveld te zien voor een sportieve maar vooral gezellige prestatie.