DE AVOND WANDEL 4 DAAGSE 2021 GAAT DOOR, MAAR DAN ANDERS

 

VOOR ALLE ACTUELE INFORMATIE KIJK OP DE FACEBOOK PAGINA

KLIK HIER

 

 

HIER KOMEN DE ROUTES TE STAAN VOOR DE AW4D

 

 

Dinsdag 1 juni 2,5 km

 

Dinsdag 1 juni 5 km

 

Dinsdag 1 juni 10 km

Avond Wandel 4-Daagse van Son en Breugel 2021

De 23e Avond Wandel 4-Daagse van Son en Breugel (editie 2021 ), het inmiddels grootschalige sportieve-dorps-school-familiefestijn, is op de 1e dinsdag van juni. Van dinsdag 1 juni tot en met vrijdag 4 juni gaan de circa duizend deelnemers, jong en oud, individueel of in een (grote) groep, op pad om sportief te genieten van de routes en de Brabantse gezelligheid.

Voor alle informatie klik hier.

 

Iedereen kan meedoen

De routes van de Avond Wandel 4-Daagse voeren door de mooiste plekjes van ons dorp. U kunt kiezen uit afstanden van 2½, 5 en 10 kilometer. De 10 kilometer voert wandelaars ook via het buitengebied, terwijl de wandelaars van de 2½ kilometer vooral door de kern van Son lopen.

Organisatie

Het groeiend enthousiasme van de wandelaars is een geweldige motivatie om elk jaar weer de mooiste routes uit te stippelen en een feestelijke week neer te zetten. Wilt u een steentje bijdragen in de organisatie of tijdens de AW4D helpen, dan kunt u via e-mail contact opnemen met de organisatie.

Verkeersmaatregelen

De organisatie heeft in samenwerking met de gemeente en de politie daar waar nodig passende verkeersmaatregelen genomen, zodat de routes ook voor de jongste lopertjes veilig zijn. Er is in de straat weinig parkeerruimte dus kom deze dagen op de fiets. Bij het terrein is een grote gratis fietsenstalling aanwezig.

Foto's

Van elke dag worden de tijdens de AW4D gemaakte foto’s op deze website gezet. U kunt ze meestal de volgende dag al bekijken.Mocht u ook leuke foto’s hebben die op deze website geplaatst mogen worden, rechtstreeks of via een link naar uw album, stuur dan even een e-mail naar de organisatie.

Hoofdsponsors 2021